Výstavy Jaro 2014

04/05/2014 14:51

27. Dubna jsme se s Cordisem, Blattou a Elou zůčastnili mezinárodní výstavy v Českých Budějovicích. (Rozhodčí Viera Staviarská) Cordisova premiéra ve třídě mladých dopadla nad očekávání výborně. Se známkou Výborná skončil na prvním místě a získal titul CAJC a BOJ. Dubnová sobota byla úspěšná i pro Elu, která se ve třídě otevřená umístila na druhém místě s titulem res.CAC. Blatta v mezitřídě skončila třetí s krásným posudkem a známkou výborná. 

O týden později, 3. května, jsme se s Cordisem a Blattou zůčastnili mezinárodní výstavy Prague Dog Expo v pražských Leňanech. Domů jsme se vrátili skoro po 12 hodinách s obrouvskou radostí a úspěchem. Cordis dosáhl svého (i našeho) zatím nejlepšího výsledku. Ve třídě mladých získal 1. místo s titulem CAJC a později i BOJ, nastoupil tedy do klání o nejlepšího dalmatna výstavy a vybojoval si titul BOB! Nominoval se tedy do záverečných soutěží výstavy nejen v "boji" o nejlepšího Juniora, ale i o nejlepšího psa výstavy. Náš úspěch a radost se zvětšili ještě k večeru, kdy se Cordis umístil na nádherném 2. místě VI. FCI skupiny v Juniorech a úžasném 4. místě VI. FCI skupiny mezi dospělými psi. Všechny poháry jsme po cestě domů nemohli skoro pobrat. Mám z Cordise, obrovskou, obrovitánskou radost! A ještě jednou děkujeme všem, kteří nás podpořili a zůstali s námi až do konce. Byli jste pro nás obrovskou podporou :)

Nesmíme zapomenout ani na Blattu, která si vyzkoušela vystavování v kruhu s novým doprovodem. Ten sice nebyl úplně bezchybný, ale Lota i tak získala skvělé 2.místo v mezi třídě se zadaným titulem res.CAC a později i res.CACIB. Takto úspěšnou výstavu jsme ještě nikdy nezažili a jsme moc rádi za naše malé, velké vítěze. Byli po zásluze odměněni :). Moc také děkujeme Ireně Rohrbachové, Evě Dragovič, manželům Venglářovým a Lucce se Sárou za podporu v závěrečných soutěžích :). 

MVP České Budějovice, Cordis Fortis Viva Bohemia, class Junior, Exc.1, CAJC, BOJ

Ebony Pearl of Naire, MVP České Budějovice class Open, Exc.2, res.CAC

Blata Orientalis Ixobrychus, MVP České Budějovice class intermediate Exc. 3, Prague Dog Expo class intermediate, Exc.2, res. CAC, res. CACIB

Cordis Fortis Viva Bohemia, MVP Praha, class Junior, Exc.1, CAJC, BOJ, BOB, res.JBIG a BIG4

Dnes ráno jsme se museli přesvědčit, že se nám to jen nezdálo. :))

—————

Back


Contact

Jitka Kramlová, Dalmatians CZ, VIVA BOHEMIA

Ivana Olbrachta 726
Kralupy nad Vltavou
278 01


+420 775 333 114